Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rust, Ruimte, Stilte en Geluid

Wat ons telkens weer verbaast is hoe stil het hier is. Dieden is een lintdorp langs de Maasdijk aan de Maas. Het ligt grofweg tussen Den Bosch (37 km) en Nijmegen (24 km) op 5 KM van de A50.
De dijk begint meer en meer in trek te raken bij wandelaars, fietsers en mensen die hun vertier zoeken in en op allerlei mogelijke gemotoriseerde vervoermiddelen. Om iets te noemen: eens keer per jaar trekt er een optocht voorbij van 150 verschillende en hele oude tractoren. Bijzonder om te zien!

Maar de stilte keert altijd weer terug en dan kunt u de vogels, de wind, een balkende ezel in de verte of de zwoegende motor van een langs varend schip weer horen.
Onze tuin is een oase van rust met in elk seizoen volop bloemen. In de lente barst het leven los in de vorm van duizenden voorjaarsbollen gevolgd door het prachtige seizoen van de bloesem. Tot ver in het najaar bloeien er vele dahlia’s. Mocht u het lief vragen, dan mag u tijdens uw verblijf vast een boeketje plukken.

(Natuurlijk zijn hier ook geluiden. Dieden is een agrarisch dorp waar 200 mensen wonen. Er wordt wel eens een heggenschaar gebruikt, heel soms is er een feestje of wordt er met landbouwmachines gewerkt op het land. In onze tuin heeft u geen last van stank overlast)

Voor andere activiteiten:
Meer info: www.jetrefthetinoss.nl